19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Salamander, Rehaualebo Veka?

Salamander, Rehau alebo Veka?
21/08/2016

Vchodové dvere predstavujú vstup do domácnosti, a práve kvôli tomu by mali vynikať. Pochopiteľne, že vzhľad má dôležitý význam pre každého z nás, veď i také dvere musia ladiť s exteriérom domu. Výber dverí, ale i okien, by ste však nemali uponáhľať, keďže ide o investíciu, ktorá vám bude slúžiť pokojne i do konca života. Áno, kvalitné okná i dvere dokážu človeku slúžiť skutočne mnoho rokov, keďže zväčšia ide o produkty, ktoré kupujeme raz za život.

Vysoká stabilita profilov, nadštandardné vlastnosti

Ak uvažujete o plastových oknách či dverách, nezabudnite sa predajcu spýtať, aké profily majú ponúkané výrobky. Ideálne je vedieť, že Salamander a Rehau sú obecne považované za tie najkvalitnejšie. Salamander je nemecká značka okien i dverí, ktorá zaručuje prvotriednu kvalitu a prevedenie ponúkaných výrobkov. Plastové profily sú najpoužívanejšie na miestach, kde sa pohybuje väčší počet osôb, čiže ak je vás doma viac, určite pouvažujte nad touto možnosťou. Okná i dvere zaručujú maximálne pohodlie pri používaní, vysokú odolnosť voči vonkajším vplyvom a taktiež výraznú úsporu energií.

Moderný rodinný dom s hliníkovými vchodovými dverami.

Rehau predstavuje ďalšiu prestížnu značku okien i dverí, ktorá je najpoužívanejšia vo vysoko namáhaných odvetviach. Produkty sú však určené nielen pre firmy, ale i novostavby či rekonštrukcie. Taktiež vás môže prekvapiť vysoká stabilita profilov, ale i dôraz, ktorý sa kladie na šetrenie životného prostredia. Ďalším typom sú okná a dvere Veka, ktoré sú zárukou stopercentnej bezpečnosti, pevnosti a moderného dizajnu. Ide v podstate o jedného z prvého výrobcu okenných profilov, ktorý poskytuje široký sortiment tých najrôznejších profilov. Tie okrem iného disponujú výbornými statickými i nadštandardnými vlastnosťami a vďaka svojmu prevedeniu sú určené aj pre nízkoenergetické a pasívne domy.

Nezabudnite ani na výbavu okien a dverí, keďže štandardné produkty v mnohých prípadoch nedisponujú ani základnými bezpečnostnými prvkami. Z tohto dôvodu je dôležité siahnuť po takom type, ktorý bude zabezpečený proti vlúpaniu a poskytne vám maximálny komfort pri užívaní. Vo výbave okien a dverí je pochopiteľne cenový rozdiel, no ich technické vlastnosti sú tie najdôležitejšie!

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...