19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Vonkajšie rolety ažalúzie – čo vám môžu ponúknuť?

Vonkajšie rolety a žalúzie – čo vám môžu ponúknuť?
28/11/2018

Rolety a žalúzie sú skvelou voľbou všade tam, kde do interiéru preniká príliš veľa slnečných lúčov ktoré môžete reguľovať, vonkajšie hliníkové rolety sú výborným zvukovým izolantom či bezpečnostným prvkom. Je vonkajší spôsob tienenia naozaj účinnejší? Aké benefity vám môžu rolety či žalúzie priniesť?

Dizajn

Lamely do seba dokonale zapadajú a tým tvoria jeden kompaktný celok. Na výber máte viaceré farebné prevedenia, no čím je farba lamelov bledšia, tým dochádza k menšiemu prehrievaniu vášho interiéru. Vonkajšie žalúzie a rolety je možné považovať za neprehliadnuteľný a štýlový architektonický prvok. Architekti i projektanti počítajú s vonkajšími žalúziami už vo fáze návrhu. Sú vhodnou voľbou aj do starších budov či domov po rekonštrukcii. Ak by sa do daného objektu vonkajšie žalúzie svojím vzhľadom predsa len nehodili, skúste zvoliť napríklad rolety, ktoré sú taktiež jednou z volieb.

Materiál

Najvhodnejším materiálom je, samozrejme, hliník. Práve hliníkové rolety sú vhodným a vysoko funkčným doplnkom okien, vďaka ktorému môžete znížiť náklady na energie až o 40 %. Exterierové rolety vyrobené z hliníku sú mimoriadne odolné, čiže zabraňujú škodám spôsobeným silným vetrom, búrkami či neočakávanou návštevou. Majú výborné zvukovo-izolačné vlastnosti, takže ruch sveta si viete podľa potreby odizolovať. Komfortné ovládanie vonkajších žalúzií zaisťujú elektrické pohony alebo integrácia systému do domu. Vonkajšie žalúzie je možné ovládať prostredníctvom inteligentného pohonu, no ani manuálne ovládanie nie je náročné.

Bezpečnosť

Ak potrebujete pocit istoty počas dňa i noci, hliníkové rolety sú presne to, čo vám tento pocit dodá. Okrem svojich základných vlastností, ktoré už boli spomenuté, je hliník odolný nielen voči poveternostným vplyvom, ale tiež možnému vlámaniu na pocit bezpečia. Ak chcete mať aj vy všetko pod absolútnou kontrolou a nechcete čeliť prípadnému nebezpečenstvu, hliníkové rolety sú doplnkom, ktoré môže byť súčasťou každého objektu bez ohľadu na to, či pôjde o byt, rodinný dom alebo komerčný priestor. Vonkajšie žalúzie sú vhodné najmä pre moderné stavby, kde reguláciu lamiel môžete mať na ďialkové ovládanie.

Hmyz

V oblasti bezpečnosti a komfortu netreba zabúdať aj na neželané návštevy menších bytostí. Vonkajšia roleta s integrovanou sieťkou predstavuje jednoduché riešenie umiestnené v roletovom boxe. Práve sieťka je skvelým prostriedkom, ako sa účinne chrániť aj pred tým najmenším hmyzom. Výhodou je, že sieťka je takmer neviditeľná. Integrovaná sieťka je mimoriadne odolná voči poveternostným vplyvom, čiže sa nemusíte obávať jej poškodenia v prípade krupobitia či silnej snehovej víchrice.

Vďaka vonkajším roletám a žalúziám vám bude zaistený prvotriedny komfort a harmonický vzhľad fasády stavby. Pokiaľ chcete zvýšiť bezpečnosť vášho domova, dajte prednosť bezpečným roletám, ktoré vás ochránia pred teplom i zimou, hlukom i neželanou návštevou a tiež aj pred nebezpečným hmyzom.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...