19
rokov
2005 - 2024
sk hu de

Farebné okná sú vcene bielych?

Farebné okná sú v cene bielych?
03/05/2016

Je cenový rozdiel medzi bielym a farebným oknom?

Zvažujete kúpu nových plastových okien? Pred výberom sa v prvom rade zamerajte na kvalitného predajcu v danej oblasti, ktorý vám poskytne nielen širokú ponuku sortimentu, no taktiež výhodné ceny, profesionálny prístup a rýchle dodanie. Ak stále nemáte predstavu o tom, aké okná by ste vlastne chceli, skúste na začiatok porozmýšľať nad farebným prevedením.

Nebojte sa farieb!

Plastové okná nemusia byť vždy len biele! Na trhu dnes existuje niekoľko spôsobov, ako ich oživiť nádhernými, no zároveň jemnými farbami, ktoré oživia vašu domácnosť. Posledné roky sa na trhu začína objavovať nastriekanie plastových okien akrilovými či polyuretánovými farbami. Je to dôsledok vysokého cenového tlaku a jedná sa v pravom slova zmysle o lacné riešenie. Dalo by sa tvrdiť, že cenovo sú tieto okná na rovnakej úrovni ako tie biele, čo je pre mnohých zákazníkov veľkým lákadlom!

Fantázie sa medze nekladú.

Ďalšou novinkou „zo sveta plastových okien“ je nasadenie farebných hliníkových líšt, ktoré poskytujú vysokú spoľahlivosť a dlhodobú stabilitu. Na trhu ich dnes nájdete v mnohých farebných prevedeniach, takže výber závisí skutočne len od vašich preferencií. Ďalším spôsobom sú viacvrstvové fólie na báze PVC, pričom sa jedná o jednoduchý a flexibilný spôsob výroby a dizajnu. Tieto fólie majú väčšinou jednoduchý, no zároveň štýlový dizajn a dosahujú výborné výsledky s dlhodobou farebnou stálosťou. Nevýhodou však je nemožnosť opravy v prípade poškodenia,  no treba dodať, že ide o najčastejší spôsob farebnej úpravy plastových okien, ktorý je cenovo veľmi prijateľný.

Ak ešte stále váhate, aký druh farebnej variácie zvoliť do vašej domácnosti, nebojte sa trochu i zaexperimentovať a siahnuť po inej farbe ako je klasická biela. Uvidíte, že vaša domácnosť bude vyzerať zrazu úplne inak a hlavne farebne! 

Vypočujte si tento článok.

Zdielať na Facebook-u
Stretnutie v showroome

Prezentácia nášho showroomu, v ktorom si ukážeme jednotlivé typy našich okien, dverí a posuvných systémov vo forme zabudovaných funkčných vzoriek. Následná ukážka našej výroby a na záver konzultácia Vášho projektu do posledného detailu v zasadacej miestnosti pri chutnej káve.

Loading...
Prosím čakajte...